شماری از دکانداران در کابل که دکان های مواد غذایی و غیرغذایی دارند، از بیکاری شکایت دارند و می افزایند که فروش شان روز به روز در حال کاهش است.
آنها می گویند که کسب و کار آنها آسیب دیده و آسیب دیده است زیرا بسیاری از مردم بیکار هستند و فرصت های شغلی از بین رفته است.
مدیر یک فروشگاه عمده فروشی مواد غذایی و غیرغذایی در شهر کابل می گوید: «قبلا وضعیت خوب بود، اما اکنون وضعیت کمی بدتر شده است. در زمان حاضر مردم نیز تا حدودی بیکار شده اند. قیمت ها بالا می رود. آره! به همین ترتیب، امروزه مردم فقیر شده اند.
مدیر یکی از فروشگاه های عمده فروشی مواد غذایی و غیر خوراکی در شهر کابل می گوید: مشکلات مردم زیاد است، خدا رحمتشان کند. در حال حاضر، قیمت در حال افزایش است. مشکل دیگر این است که حقوق کارمندان دولت را پرداخت نکرده اند. این سیستم یک شکل زنجیره ای دارد، اگر حقوق بگیرند می روند تجارت می خرند، اگر حقوق نگیرند کجا تجارت می کنند».
مسئولان عمده فروشی ها می گویند اکنون کارشان مثل قبل نیست، فروش چندانی ندارند و برخی مواد غذایی رو به زوال است.
آنها انتظار دارند که اگر فرصت های تجاری برای مردم فراهم شود، کار آنها نیز تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.
مدیر یک فروشگاه عمده فروشی مواد غذایی و غیرغذایی در شهر کابل می گوید: قبلاً هفته ای سه بار غذا می آوردیم، حالا فکرش را بکنید، دو هفته یک بار هم غذا نمی آوریم، چون فروش دارد. کاهش یافت. .
همچنین برخی از شهروندان کابل که قبلاً از عمده فروشی های بزرگ اجناس می خریدند، اکنون پول زیادی ندارند و تلاش می کنند از دکان های کوچک اجناس بخرند.
یکی از باشندگان شهر کابل می گوید: «اصولاً مردم به دکان های بزرگ نمی روند زیرا قبلاً مردم می رفتند و قیمت ها پایین بود، در گذشته وقتی مردم چیزهایی می خریدند، مثل نفت را کامل می خریدند. یک کاسه یا یک کیسه آرد میخرید، حالا آرد میخرد، یک بسته روغن میخرد، تا فروشگاههای بزرگ این چیزها را کم نمیفروشند.»
نه تنها صاحبان دکان های بزرگ شهر کابل از وخامت تجارت شان شکایت دارند، بلکه بسیاری از تجارت ها همراه با دکان ها در سراسر کشور نیز متضرر شده اند.
Discussion about this post