حدود ۳۲۲ دانش آموز دختر از یک درسهٔ دینی در کابل فارغ شده و طی یک مراسم دیپلوم خود را دریافت کردند.
به شمول مقامات حکومت سرپرست، مردم زیادی در این نشست شرکت کرده بودند و در مورد اهمیت و ارزش علوم دینی و عصری صحبت کردند.
مقامات میگویند با توجه به شرایط کنونی، یادگیری علوم دینی برای دختران مهمتر از یادگیری علوم عصر است و باید در زمینه علوم دینی بیشتر کار شود.
امین الله وقار، آمر ریاست ۴۰۵ استخبارات میگوید:« چرا در دختران مکتب تغییری ایجاد نمیشود؟ چرا آنها علم ندارند، هنر دارند. یادگیری خط، یادگیری کامپیوتر هنر است نه علم نیست، بنابراین تغییری در آنها ایجاد نمیشود. امروز وقتی در سرک ها قدم می زنیم، خواهران و زنان محجبه را می بینیم.»
وقار در حاشیه این نشست در گفتگو با شمشاد گفت که امارت اسلامی مخالف آموزش عصری دختران نیست و بالای آن کار جریان دارد تا زمینه را برای آموزش عصری دختران فراهم کند.
در عین حال، مسولین این مدرسه دینی تاکید دارند که خانواده باید در کنار آموزش های عصری، به فرزندان خود آموزش دینی نیز دهند و در راستای تربیت سالم بر آنان نظارت کنند.
نقیب الله روفی، مسوول مدرسه شهید فرید نادی میگوید:« برخی فکر میکنند که این مدرسه برای فردی است که میخواهد ملا شود. اما من میگویم که مدرسه برای هر فرد مسلمان و مومن است که میخواهد فرزندانش تربیت دینی شوند و فرزندانش از کفر نجات یابد.»
مقامات حکومت سرپرست از دختران فارغ شده خواستند که پس از فارغت در خانه نمانند و سایر خانواده ها را در مناطق مربوطه به آموزش تشویق کنند.